Black Bean chia Brownie

Black Bean chia Brownie

Utan vitt socker och inget mjöl!

Saftiga och goda…!

  1. Sätt ugnen på 175°C.
  2. Smörj en ugnssäker form, ca 26 x 20 cm.
  3. Häll av, skölj och låt bönorna  rinna av.
  4. Lägg bönorna i en matberedare och mixa slätt. Tillsätt övriga ingredienser utom chokladen och mixa till en slät smet.
  5. Hacka chokladen och smält över vattenbad eller i mikro. Häll ner i smeten och mixa snabbt ihop.
  6. Häll smeten i formen.
  7. Grädda i mitten av ugnen 30–35 minuter. Känn med en provsticka om kakan är klar. Stickan ska vara torr. Låt svalna.
  8. Servera gärna brownien till en skål Isad mangosoppa med sorbet.

För alla

Fri från gluten.
Gör laktosfri: Välj laktosfri mörk choklad.
Gör mjölkproteinfri: Välj mjölkproteinfri mörk choklad.
Innehåller ägg.

View the recipe at ica.se Black bean chiabrownie

Categories

Share

No Comments

Leave a Reply