Smördegssnäckor med tryffelsalamiröra

Smördegssnäckor med tryffelsalamiröra

100%

Ingredients

Smördeg 1 rulle, färdigköpt
Rödlök (finhackad) ½ dl
Soltorkade tomater i olja (finstrimlade) 1 dl
Tryffelsalami (tunt skivad och skuren i små bitar) 100 gr
Parmesanost (finriven) ½ dl
Mascarponeost (helst zetas) 125gr
Olja från tomatburken 1 msk
Basilikablad (finhackade) 5-6 st
Salt och peppar

Directions

1. Rulla ut smördegen och stansa ut 20 små cirklar (tips: använd shotglas) grädda enligt anvisningar.

2. Medans snäckorna gräddas kan du göra röran, blanda allt och smaka av med salt och peppar.

3. Skär av toppen på snäckorna när de svalnat och lägg i röran. Garnera med basilikablad.

Recipe By

Avatar

Share