The SWeAR Bread

The SWeAR Bread

100%

Servings

10

Prep

10 min

Cook

1 hr

Supergott superenkelt glutenfritt bröd! Ingen jästid.

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Blanda alla torra ingredienser.
  3. Tillsätt filmjölk, honung och riven morot.
  4. Lägg ett bakplåtspapper i botten av en avlång brödform.
  5. Häll i degen.
  6. Grädda i nedre delen av ugnen ca 60 min.

Glutenfree Bread

Mjölmix grov (Dark flour) 5 dl
Havregryn (oats) glutenfria 2 dl
Linfrön (flaxseed) 1 dl
Hasselnötter (hazelnuts) 1 dl
Torkade aprikoser (dried apricots) 1 dl
Bikarbonat (Bicarbonate) 2 tsk
Filmjölk (Sour milk) 4 dl
Flytande honung (Liquid honey) 2 msk
Riven morot (Grated carrot) 1

Share